Supermalli rinnat paljaana Instagramissa – kuva sensuroidaan 5, 4, 3, 2, 1

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell suorittaa parhaillaan ehdollista vankeustuomiotaan, johon hänet tuomittiin pahoinpitelyn johdosta. Kuten Suomessakin, myös Yhdysvalloissa ehdollinen tuomio ei näy juuri mitenkään tuomitun arjessa. Ei myöskään tämän supermallin.

Campbell on viettänyt varsin ylellistä elämää verrattuna moniin muihin vankeustuomioita suorittaviin, sillä hän on lähinnä tehnyt töitä, lomaillut, ottanut aurinkoa huvijahdeilla ja poseerannut rohkeissa kuvissa. Viime yönä Suomen aikaa tähän mennessä rohkein kuva päätyi Instagramiin. Kuvassa hän poseeraa rinnat täysin paljaana, joten kuva tullee katoamaan Instagramista hetkellä millä hyvänsä. Kuva löytyy tästä.

Campbell tuomittiin taannoin syylliseksi pahoinpitelyyn, joka sattui vuonna 2009. Naomi pahoinpiteli tuolloin sisilialaisen paparazzin käsilaukullaan. Valokuvaaja Gaetano Di Giovanni oli yrittänyt ottaa kuvia Naomista ja hänen ex-poikaystävästään Vladimir Doronista. Giovannin silmä vammautui. Campbellille langetettiin pahoinpitelystä kuuden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus.