Stevie Wonder lauloi vaimolle – James Corden ei kyennyt pidättelemään kyyneleitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja James Cordenin televisio-ohjelma The Late Late Show pitää sisällään monia hauskoja osioita, joista yhdeksi suosituimmista on noussut Carpool Karaoke. Carpool Karaokessa juontaja kyyditsee aina yhtä artistia, jonka musiikkia hän alkaa soittamaan automatkan aikana ja pyytää laulajaa laulamaan oman kappaleensa mukana autossa.

Tällä kertaa Corden oli saanut kyydittäväkseen legendaarisen Stevie Wonderin. Corden kertoi, että hänen vaimonsa ei uskonut Stevie Wonderin hyppäävän hänen autonsa kyytiin, minkä vuoksi juontaja pyysi miestä soittamaan hänelle. Stevie nappasi puhelimen käteensä ja alkoi soittamaan Cordenin vaimolle.

Stevie yllätti sekä juontajan että hänen vaimonsa alkamalla laulamaan puhelimessa vuonna 1984 julkaisemaansa kappaletta I Just Called To Say I Love You. Stevie muokkasi sanoja laulaessaan niin, että lisäsi James Cordenin nimen aina sopiviin kohtiin. Esitys oli niin kaunis ja yllättävä, että se sai itse Cordeninkin herkistymään.