Mikä tiimalasivartalo! Amber Rosen kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Usein vähäpukeisissa Instagram-kuvissa viime aikoina poseerannut Amber Rose on totuttu näkemään julkisuudessa hiukset täysin lyhyeksi ajeltuna. Viime aikoina amerikkalaismalli on yllättänyt seuraajansa sosiaalisessa mediassa uusien tyyliensä myötä.

Eilen Amber kuvattiin saapumassa West Hollywoodin 1 Oak Night Club -klubille yhdessä Blac Chynan kanssa. Kurvikas Rose oli pukeutunut valkoiseen cocktail-mekkoon, jonka myötä hänen tiimalasivartalonsa pääsi parhaalla tavalla oikeuksiinsa.

Malliuransa lisäksi Amber Rose tunnetaan suhteistaan Kanye Westin ja taannoin Suomessakin vierailleen Wiz Khalifan kanssa. Nykyään 31-vuotias tähti seurustelee räppäri Machine Gun Kellyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash