Hollywoodin unelmakoti myyntiin – tämän saat 40 miljoonalla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Ympäri Yhdysvaltoja on rikottu viime aikoina ennätyksiä asuntojen ja kiinteistöjen hinnoissa, kun luksusluokan kodit ovat alkaneet tehdä taas kauppansa. Nyt julkkisten suosimalla Los Angelesin Bel Airin asuinalueella on tullut myyntiin yksi Hollywoodin ihastuttavimmista kodeista.

Näyttelijä Sela Ward on pannut myyntiin upean kotinsa, joka on kuin suoraan monien unelmista. Kovin pikkurahalla talo ei vaihda omistajaansa, sillä sen pyyntihinta on ainakin vielä toistaiseksi huikeat 40 miljoonaa dollaria. Jos kassa kestää, niin tuolla rahalla saa upean talon keskellä vehreää pihaa ja allasaluetta piilossa muiden katseilta. Iltaisin voi viihtyä omassa pelihuoneessa, baarissa tai elokuvateatterissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash