Kätilö-elokuvalla jo 100 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Antti J. Jokisen Kätilö-elokuva on ylittänyt 100.000 katsojan rajapyykin. Elokuva sai eilisiltaan mennessä 103.295 katsojaa ja ylitti 100.000 katsojan rajan alle kahdessa viikossa. Kätilö on kuudes kotimainen elokuva tänä vuonna, joka on saanut yli 100.000 katsojaa.

– Kotimaiselle draamaelokuvalle ja draamaelokuvalle yleensäkin 100.000 katsojan saavuttaminen näin nopeasti on huippusaavutus. Olemme siitä todella iloisia, tuottaja Jukka Helle iloitsee.

Kätilö on saanut menestystä myös ulkomailla. Se kilpaili kesäkuussa Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa, jossa Krista Kosonen voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Elokuva osallistui myös arvostetulle Montrealin kansainväliselle elokuvafestivaalille Focus on World Cinema -sarjassa. Ulkomaisilla festivaaleilla elokuvaa esitetään englanninkielisellä nimellä The Midwife.