Nuolaisu oli keskeyttää suoran lähetyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suorassa televisiolähetyksessä on sattunut koominen tilanne Portlandissa, Oregonissa. Toimittaja Tim Becker oli vähällä keskeyttää raportointinsa, kun hänen taakseen ilmestynyt nainen nuolaisi häntä niskasta.

Huvittavan tilanteesta tekee erityisesti se, että uutislähetyksen aiheena oli tapahtumahetkellä kannabiksen laillistaminen. KOIN 6 -uutistoimisto oli ottanut yhteyden Beckeriin, jonka tehtävänä oli haastatella ihmisiä kadulla.

Uutislähetyksen nähneet katsojat ovat olleet vakuuttuneita Tim Beckerin ammatimaisuudesta. Miehen keskittyminen ei nimittäin herpaantunut, vaikka hänen niskaansa nuolaistiin kesken lähetyksen. Hämmentävästä tilanteesta huolimatta mies jatkoi selostustaan. Voisi luulla, että Beckerillä oli naurussa pidättelemistä, kun hän näki tilanteen uudelleen videolta.