Typerys kokeili kylpeä sementissä – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kodin remontin parissa huhkinut Alexander Tarasov oli päättänyt mennä kylpyyn raskaan työpäivän jälkeen. Sen sijaan, että rakennusmies olisi valmistellut itselleen perinteisen kylvyn, kaatoi hän ammeeseen märkää sementtiä.

Mirror-lehden mukaan Tarasov oli pitänyt sementissä kylpemistä hauskana vitsinä. Mies oli asetellut kameran kuvaamaan hänen kylpyhetkeään. Kun sementti alkoi kuivua, tajusi mies tehneensä virheen.

Kylvyssä oleminen ei ollutkaan enää kovin hauskaa. Rintakehän päällä oleva sementtikerros alkoi ahdistaa Alexanderia ja hän ilmoitti kärsivänsä rintakivuista.

Onneksi mies oli varannut kylpyammeen viereen apuvälineitä, joilla hän onnistui irrottautumaan ammeesta hädän hetkellä. Toivottavasti Alexander jatkaa päivätyössään ja jättää komediavideoiden tekemisen ammattilaisille.

HUOM! Mirror-lehdessä lukee cement, mutta onko se nyt sitten suomalaisittain betoni vai sementti vai jokin rakennuslaasti? Yritin viisastua googlettamalla, mutta en siltikään ole varma onko sementti se oikea ilmaisu videossa nähdylle aineelle.