Chris Brown heitti tytön ulos keikkabussista – syyte pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Brown on saanut syytteen naiselta, jonka mukaan hänet heitettiin väkivaltaisesti ulos Chris Brownin keikkabussista. Naisen mukaan myös hänen puhelimensa tuhoutui samassa yhteenotossa, joka tapahtui keikkabussin ulkopuolella.

TMZ-sivuston mukaan välikohtaus tapahtui Coloradossa Platinum 84 Gentleman’s Club -yökerhon pihassa, jossa Chris Brownin keikkabussi oli pysäköitynä. Brown oli yökerhossa kuvaamassa uutta musiikkivideotaan French Montanan ja Fetty Wapin kanssa.

Kuvausten jälkeen nainen, joka ei ollut mukana musiikkivideotuotannossa, olisi halunnut tulla miesten kanssa heidän keikkabussiinsa. Bussissa kaikki vierailijat noudattavat sääntöä, jonka mukaan puhelimet tulee jättää bussin ulkopuolelle, koska miehet haluavat välttyä salaa kuvatuilta videoilta ja valokuvilta.

Nainen ei ollut halunnut luopua puhelimestaan, minkä vuoksi hänet oltiin ohjattu ulos bussista. Naisen mukaan hänet oltiin heitetty liian väkivaltaisesti, minkä vuoksi hän nosti Brownia kohtaan syytteen törkeästä pahoinpitelystä.