Mitkä liikakilot? Jessica Simpson on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jessica Simpson taisteli pari vuotta sitten pitkään ylipainonsa kanssa, mutta sitten hän ryhtyi laihduttamaan toden teolla. Projekti onnistui, ja samalla hän onnistui tekemään itselleen satojen miljoonien dollarien omaisuuden. Nykyisin Jessica on upea kaunotar.

Simpson kuvattiin eilen New Yorkissa, kun hän oli saapumassa The Today Show -ohjelman kuvauksiin. Vihreään mekkoon pukeutunut julkkistähti näytti olevan elämänsä kunnossa.

Simpson on kertonut julkisuudessa avoimesti paino-ongelmistaan. Lasten syntymisen jälkeen tähtösen paino alkoi jojoilla ja Jessica joutui turvautumaan ammattilaisten apuun painonhallinnassaan. Parin vuoden aikana tähtönen sai karistettua ylipainonsa. Jessica tienasi sievoisen summan markkinoimalla yhdysvaltalaista painonhallintaohjelmaa samalla.

Splash
Splash
Splash
Splash