Kate Upton palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton on noussut viime aikoina otsikoihin aikaisempaa selvästi harvemmin. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerostakin tunnettu povipommi nähtiin aiemmin päivittäin rohkeissa kuvissa, joissa hänen luomumuotonsa olivat pääosassa. Sittemmin tapahtui raju muutos, kun Upton jätti rohkeat kuvat kokonaan.

Eilen Kate palasi viimein tuttuun tyyliinsä, kun hän osallistui Harper’s Bazaar -lehden järjestämiin juhliin The Plaza Hotellissa. Samalla hänet ensimmäisen kerran pitkään aikaan rohkeassa asussa, joka nosti hänen povensa kuin tarjottimelle.

Mallintöiden ohella Kate Upton on innostunut viime vuosien aikana myös näyttelemisestä. Tähti tullaan näkemään ensi vuonna The Layover -komediaelokuvassa. Uptonin ohella elokuvassa esiintyy toinen muodoistaan tunnettu tähti, True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash