Kylie Jennerin diivailu liian pitkälle – turvamiehet tönivät Jessica Albaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jessica Alba on joutunut hämmentävään tilanteeseen New Yorkin muotiviikoilla. Tapahtuman avausseremoniassa vieraillut tähti oli jäädä realitytähti Kylie Jennerin turvamiesten jalkoihin. Hässäkkä syntyi seremonian päättymisen yhteydessä.

Splash
Splash

Alba avautui erikoisesta tilanteesta Watch What Happens Live -keskusteluohjelmassa. Hänen mukaansa Kylie Jennerillä tuli poikaystävä Tygan kanssa kiire poistua paikalta. Turvamiehet tulivat saattamaan Jenneriä ja hänen vieressään seisova Alba joutui turvamiesten tarkastamaksi.

Kun Kylie lähti liikkeelle työnsivät turvamiehet Jessica Alban pois realitytähden tieltä. Näyttelijätär naureskeli, ettei hän ole koskaan joutunut vastaavaan tilanteeseen. Kylie ei ole pahoitellut tai kommentoinut muotiviikoilla sattunutta tilannetta.

Splash
Splash
Splash
Splash