Kylie Minogue paljastui puumaksi – pokasi 20 vuotta nuoremman miestähden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Kylie Minogue on viime aikoina viihtynyt 27-vuotiaan brittikomistuksen seurassa. Huhujen mukaan 47-vuotias Minogue tapailee itseään lähes puolet nuorempaa Joshua Sassea. Daily Mail -lehden mukaan pari ei ole peitellyt ihastusta toisiinsa.

Splash
Splash

Heidät on nähty usein Lontoossa kävelemässä käsi kädessä. Nuori näyttelijäkomistus on silminnäkijöiden mukaan käyttäytynyt esimerkillisen herrasmiesmäisesti poptähden seurassa.

Joshua on muun muassa kantanut Kylien ostoskasseja, availlut hänelle ovia ja ostellut kaunottarelle lahjoja ja kukkia heidän mennessään treffeille. Vaikuttaisi siltä, että kohteliaat käytöstavat ovat ainakin yksi syy, jonka takia Kylie on ihastunut Frankenstein’s Army -sarjan tähteen.