Megan Fox tekee näyttävän paluun – päätähdeksi TV-sarjaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu Kolme miestä ja tyttö -komediasarja on saamassa uuden tähden. Sarjan pääroolissa nähtävä Zooey Deschanel korvataan Megan Foxilla. Syy uuden näyttelijän palkkaamiselle on se, että Zooey jäi hiljattain äitiyslomalle.

Daily Mail -lehden mukaan Megan Fox on riemuissaan saamastaan pääroolista. Vaikka Meganista tuleekin sarjan uusi naispäänäyttelijä, ei Fox näyttele Zooeyn roolia. Käsikirjoittajien mukaan Zooeyn roolihahmo Jess kirjoitetaan ulos sarjasta äitiysloman ajaksi.

Tuotantoyhtiö paljasti, että viidennen tuotankauden jaksoissa Jess ajautuu ongelmiin lain kanssa ja hän lähtee pakomatkalle. Nainen vuokraa asuntonsa Foxin roolihahmolle, Reaganille ja hänestä tulee miesten uusi huonetoveri. Jää nähtäväksi kuinka hyvin komediasarjan rooli istuu Megan Foxille.