Entourage-tähti someraivon kohteena 9/11-viestin vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltoihin 11. syyskuuta 2001 kohdistuneet terrori-iskut ovat edelleen erittäin arka paikka amerikkalaisille. Tämän sai huomata myös Entourage-tähti Adrian Grenier hänen jaettuaan tunteita kuumentaneen Twitter-viestin aiheen tiimoilta.

Adrian Grenier jakoi 11. syyskuuta Instagramissa kuvan World Trade Centerin kaksoistornien silhuetista. Kuvan alapuolella oli teksti, jossa osoitettiin kunniaa terrori-iskujen uhrien lisäksi kaikille irakilaisille, jotka ovat kuolleet Yhdysvaltojen maahan kohdistuneiden sotatoimien seurauksena.

– Levätkää rauhassa, kaikki 2.996 amerikkalaista jotka kuolivat syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa. Levätkää rauhassa, kaikki 1.455.590 viatonta irakilaista jotka kuolivat Yhdysvaltojen hyökkäyksessä asioista, joita he eivät tehneet, viestissä luki.

Hollywood-tähden jakama viesti johti some-raivoon Twitterissä. Adrianiin kohdistetuissa Twitter-viesteissä häntä kutsuttiin muun muassa luokattomaksi ja pelkuriksi, ja häntä kehotettiin muuttamaan kokonaan pois Yhdysvalloista.

Osa Twitter-käyttäjistä asettui myös tukemaan näyttelijää, ihmetellen, miksi niin monet olivat raivoissaan tähden viestistä. Pian Adrian Grenier poisti alkuperäisen kuvansa Instagramissa. Mies korvasi kuvan sittemmin hienovaraisemmilla aiheeseen liittyvillä otoksilla.

Adrian Grenier on amerikkalainen Hollywood-tähti, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen Entourage-sarjan kautta. 39-vuotias näyttelijä nähtiin tänä vuonna valkokankaalla sarjaan perustuvassa, samannimisessä elokuvassa.