Hiustenpesukone esiteltiin – uskaltaisitko kokeilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologia on helpottanut ihmisten arkea viimeksi kuluneen vuosisadan aikana monin eri tavoin, mutta aivan kaikkiin arkipäivän rutiineihin ei ole vielä keksitty toimivaa koneellista ratkaisua. Näitä ovat esimerkiksi hampaiden ja hiusten peseminen. Viimeksi mainittuun on nyt ehdolla uusi innovaatio.

38-vuotias kiinalainen Cheng Gongke on nimittäin kehittänyt jo 16 vuoden ajan automaattista konetta hiusten pesemiseen. Keksintö on nyt niin pitkällä, että hän on saanut rekisteröityä keksinnölleen patentin Kiinassa, Chengdu Business Daily uutisoi.

Hiustenpesulaitteessa on moottoripyöräkypärä, kaksi vesitankkia ja ohjauspaneeli. Ensin kypärään ohjataan vettä ja shampoota, ja muutaman vaiheen jälkeen vielä lämmintä ilmaa kuivaamaan hiukset. Gongke ryhtyi kehittämään laitetta, koska hänen äitinsä halvaantui ja tarvitsi helpomman keinon pestä hiuksensa.

Splash
Splash
Splash
Splash