Näyttelijän suosikkiannos poistui ruokalistalta – kirjoitti ketjun johdolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Jake Gyllenhaal oli Toronto International Film Festival -tapahtumassa tekemässä uuden Demolition-nimisen elokuvansa promootiota. Haastattelussa Gyllenhaal kertoi, miten Kentacky Fried Chicken -ravintolan uudistunut ruokalista sai hänet pikkupoikana niin vihaiseksi, että hän kirjoitti ravintolan johdolle valituskirjeen.

Uusi elokuvateattereihin saapuva Demolition-elokuva kertoo miehestä, joka vaimonsa menettämisen jälkeen keskittyy asioista valittamiseen ja valituskirjeiden kirjoittamiseen. Elokuvasta puhuttaessa Gyllenhaal oli tehnyt Metro-lehden mukaan paljastuksen, jossa hän kertoi lapsena kirjoittamastaan valituskirjeestä.

Gyllenhaalin lempiannos oli aikoinaan KFC-ravintolan Chicken Littles, jossa hampurilaisen väliin oli laitettu friteerattuja kananugetteja. Annos oli poistettu listalta, mikä ei miellyttänyt Gyllenhaalia laisinkaan. Hän oli saanut eräänä päivänä koulussa tehtäväkseen kirjoittaa valituskirjeen, jolloin hän tiesi tasan tarkkaan mihin hän kirjeen kirjoittaa. Nykyään annos on jälleen saatavilla osassa Kentucky Fried Chicken -ravintoloista nimellä Mini Fillet Burger.