Kris Jenner ei hyväksy teinityttärensä huulitäytteitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jennerin lapsista nuorin, Kylie, on pitkään puhuttanut nuoria naisia huuliensa ansiosta. Keväällä Kylie viimein tunnusti, että muhkeat huulet eivät ole pelkästään meikin ansiota vaan hän on ottanut huuliinsa täytettä, mitä moni osasikin jo aiemmin epäillä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kris Jenner on kommentoinut Access Hollywood -lehdelle, että hän ei hyväksynyt tyttärensä päätöstä ottaa huuliinsa täytettä. Kylie kävi ottamassa huulitäytteet ollessaan vasta 17-vuotias, joten hän olisi tarvinnut vanhempiensa luvan toimenpiteeseen. Kris huomasi tyttärensä teon vasta sitten, kun oli jo liian myöhäistä.

Kris ihmettelee äitinä sitä, minkä vuoksi hänen tyttärensä halusi muuttaa ulkonäköään niin nuorella iällä. Kris muistelee aikaa, kun hän oli nuorempi eivätkä leikkaukset ja täytehoidot olleet vielä helposti kaikkien saatavilla tai millään tavalla yleisiä. Nainen kertoi lehdelle myös itse ottaneensa ensimmäiset kauneuteen liittyvät toimenpiteensä vasta yli 50-vuotiaana.