Koomikko luki lehdestä että tapailee Miley Cyrusia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koomikko ja näyttelijä Dane Cook on nähty treffeillä poptähti Miley Cyrusin kanssa. Illastaminen yhdessä on sai välittömästi romanssihuhut liikkeelle. Lehtien mukaan 43-vuotias näyttelijä oli iskenyt silmänsä 22-vuotiaasta laulajattaresta.

UsWeekly -lehden mukaan Dane ja Miley ovat tapailleet toisiaan jo pitkään. Vaikuttaisi siltä, että suhdespekulaatiot ovat nyt kuitenkin tulleet tiensä päähän, sillä Cook paljasti E! News -viihdekanavan haastattelussa, ettei hän tiennyt tapailevansa Cyrusia.

– Jostain syystä olen aina viimeinen, joka kuulee rakkauselämäni viimeisimmistä käänteistä. Jos näette Mileya, niin ilmoittakaan hänelle, että haen hänet illalliselle kello kahdeksalta, Dane vitsaili haastattelussa.

Cookin huvittunut käytös viittasi siihen, että huhut tapailemisesta olivat tuulesta temmattuja. Koomikosta näytti olevan hauskaa, että hänet oli yhdistetty 22-vuotiaaseen kaunottareen.