59-vuotias isoäiti on yhä menestyvä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallimaailmassa ikääntymistä ei tunnetusti katsota hyvällä, ja monien huippumallien kohdalla ura alkaa hiipumaan jo ennen 30. ikävuotta. Toiset mallit kuitenkin onnistuvat luomaan menestyksekästä uraa vielä kypsässäkin iässä.

Yasmina Rossi on 59-vuotias isoäiti, mutta tekee edelleen menestyksekästä uraa mallina. Nainen on itseasiassa menestyneempi nykyään kuin nuorempana. Rossi nimittäin aloitti uransa jo parikymppisenä, mutta teki läpimurtonsa vasta 45-vuotiaana esiinnyttyään brittiläisen Marks & Spencerin mainoskampanjassa.

Nykyään Yasmina Rossi on tullut tutuksi muun muassa Macy’s -tavarataloketjun ja Mastercardin mainoksista. Malli kertoo Sunday Times -lehdelle uskovansa, että hänen pysyvän kauneutensa taustalla ovat terveet elämäntavat ja luomutuotteet.

– Syön pelkkää luomuruokaa, ja olen tehnyt niin jo kauan ennen kuin siitä tuli trenikästä, Yasmina Rossi paljastaa.

– Voitelen ihoani öljyllä. Laitan rypsiöljyä hiuksiini. Pesen ihoni kerran viikossa oliiviöljyllä ja hienolla sokerilla. Syön päivittäin avokadoa, luomulihaa ja kalaa, nainen lisää.