Ariel Winter varttui povipommiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia. Äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia julkisuuteen. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Nyt 17-vuotias Ariel Winter kuvattiin saapumassa Entertainment Weekly -lehden Emmy-gaalan etkoille. Punaisella matolla paljastui, että teinitähti on nykyisin upea näky.

Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash