Michael Jacksonin kaksoisolento löytyi – uskomaton yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Jackson on ollut täysin omaperäinen ja ainutlaatuinen muusikko, jota on tituleerattu muun muassa popin kuninkaaksi. Nyt popkuninkaallisen kaksoisolento on löytynyt eikä englantilaisen Fabio Fernandesin ja Michael Jacksonin yhdennäköisyyttä voi olla huomaamatta.

Monet nuoret fanit käyttävät omaisuuksia kauneusleikkauksiin, joiden avulla he toivovat saavansa samanlaisen ulkonäön kuin idoleillaan. Jacksonia ihannoiva 22-vuotias Fabio Fernandes kuitenkin vakuuttaa, että hän on ollut aina Michael Jacksonin näköinen eikä hänen ole tarvinnut ottaa yhtäkään leikkausta.

Fabio Fernandes pitää Jacksonia esikuvanaan ja hän nauttii samannäköisyydestä ja sen tuomasta huomiosta täysin siemauksin. Fernandes kommentoi Metro-lehden mukaan pitävänsä Michael Jacksonia sankarinaan ja olevansa hyvin onnellinen siitä, että hänellä on niin samanlaiset piirteet kuin tähdellä itsellään. Tummat kulmakarvat ja kulmikas leuka miehellä on hänen mukaansa luonnostaan, mutta nenän muotoa ja kapeutta on korostettu meikin avulla.