Miss Peppu -finalistit Kristus-patsaalla – turistit ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen kilpailun kotimaassa Brasiliassa. Eilen kilpailun finalistit yllättivät kaupunkilaiset suuntaamalla joukolla Rio de Janeiron kuuluisalle Kristus-patsaalle.

Corcovadovuoren huipulla seisovaa valtavaa Kristus-patsasta ihailleet turistit saivat yllättäen hieman lisänähtävää, kun neljä eniten yleisöääniä toistaiseksi saanutta Miss Peppu 2015 -kisan finalistia ilmestyi paikalle paljastavissa asuissa. Paikalla olivat LR Day Nogueira, Thamara Amancio, Camila Gomes ja Debora Oliver. Äänestys on edelleen kesken.

Finalisteissa on lisäksi mukana esimerkiksi Priscila Rocha, joka on nimetty Kardashianin kaksoisolennoksi, äskettäin linja-autossa ihmetyttänyt Dani Sperle sekä kohukaunottarena jo aiemmin tunnetuksi tullut povipommi Sabrina Boing Boing, jolla on yhteensä kaksi litraa silikonia rinnoissaan. Muut finalistit ovat Suzy Cortez, Lucian Hoppers, Debora Oliver ja Favia Assis.

Splash
Splash
Splash
Splash