Taksikuski varasti asiakkaan kännykän – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi naista oli ollut yhdessä viettämässä vauhdikasta viikonloppua. He olivat olleet humalassa ja flirttailleet mukavan taksikuskin kanssa, minkä vuoksi he eivät huomanneet, kun taksikuski varasti tilaisuuden tullen toisen naisen puhelimen. Onneksi tilanne tallentui sattumalta videolle.

Naiset olivat jutelleet taksimatkan aikana mukavia ja kuskin paikalla istunut oli jopa flirttaillut miehen kanssa. Kun naiset olivat jäämässä pois auton kyydistä, takapenkillä istunut kaveri alkoi kuvaamaan Snapchat-videota siitä, kun flirttaileva ja humalainen ystävä hyvästelee kuskin. Nainen ajatteli saavansa nauhalle hauskan hetken, minkä sijaan videolle tallentuikin varkaus.

Nainen oli autosta noustessaan pudottanut iPhonen taskusta auton penkille. Kun humalaiset naiset eivät olleet kiinnittäneet huomiota, mies otti puhelimen itselleen ja yritti hyvästellä naiset nopeasti. Kaverukset huomasivat vasta myöhemmin videota katsellessaan, että kuski oli varastanut puhelimen. Onneksi tilanne oli nauhalla ja kuski jäi poliisille kiinni teostaan.