Vessa räjähti – maatalon emännälle palovammoja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maaseudulla asuva nainen on joutunut erikoiseen onnettomuuteen Itävallassa. Nainen sai palovammoja käsiinsä, käsivarsiinsa ja kasvoihinsa vessan räjähtämisen seurauksena. Daily Mail -lehden mukaan nainen kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi ja hänen tilansa on vakaa.

Viranomaiset ovat aloittaneet onnettomuuden tutkimisen. The Local -lehden mukaan kyseessä oli metaanikaasun aiheuttama räjähdys.

Onnettomuustutkijat epäilevät, että vessassa olevaan jätesäiliöön oli päässyt kerääntymään metaanikaasua, joka räjähti loistelampun sytyttimen aiheuttamasta kipinästä. Nainen on vahvistanut tutkijoille, että räjähdys tapahtui, kun hän laittoi vessassa valot päälle. Hurjasta onnettomuudesta huolimatta itävaltalaisnainen tulee onneksi toipumaan vammoistaan.