Fysiikanopettaja opetti lihaveitsellä – joutui pahaan pulaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen fysiikanopettaja Jonathan Abbott joutui ongelmiin lihaveitsen takia Englannissa. 35-vuotias mies oli ottanut tämän erikoisen välineen mukaan työpaikalleen, jotta hän voisi käyttää sitä apuvälineenä oppitunneillaan.

Suuren lihaveitsen avulla Abbott sai oppilaidensa huomion. Mies käytti veistä muun muassa demonstroidessaan atomin läpileikkausta. Veistä heiluttava opettaja huomasi, että oppilaat keskittyivät tunnilla hänen opetuksiinsa ja hän päätti jättää veitsen työpaikalleen.

Mies joutui ongelmiin, kun toinen opettaja löysi lihaveitsen miehen työpöydän laatikosta. Löydön seurauksena Abbott pidätettiin virastaan. Koulun opettajat ilmoittivat asiasta viranomaisille, jotka alkoivat tutkia opettajan toimia rikoksena.

Daily Mail -lehden mukaan vuoden kestänyt piina on tullut päätökseensä, sillä Jonathan Abbott sai hiljattain tietää, ettei häntä tuomita teosta. Jonathanin oppilaat ovat olleet päätöksestä riemuissaan, sillä heidän mielestään Abbottin erikoiset oppitunnit lihaveitsen kanssa ovat olleet mielenkiintoisia ja miestä on pidetty opiskelijoiden keskuudessa hyvänä opettajana.

Abbott tunnusti, ettei hän olisi voinut arvata, kuinka suuria seurauksia hänen erikoisesta keksinnöstään koituisi. Jonathan kertoi, ettei hän jatkossa aio kantaa veitsiä mukana koulussa.