Kylie Jenner pyysi anteeksi Jessica Albalta – hienolla tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jessica Alba koki erikoisen hetken New Yorkin muotiviikoilla, kun tapahtumaviikon avausseremoniassa vieraillut näyttelijätär sai todella kylmää kohtelua Kylie Jennerin turvamiehiltä.

Turvamiehet olivat työntäneet Alban Jennerin tieltä ja tehneet Alballe turvatarkastuksen ennen kuin uskalsivat tuoda Jennerin hänen ohitseen.

Alba avautui hämmentävän tilanteen jälkeen Watch What Happens Live -keskusteluohjelmassa, minkä jälkeen Kylie Jenner on ilmeisesti myös saanut kuulla Jessica Alban loukkaantuneen karusta kohtelusta. Jenner ei ilmeisesti halunnut Alballe mitään pahaa ja päätti pyytää kaunottarelta anteeksi turvamiestensä käyttäytymistä romanttisen eleen saattelemana.

Kylie Jenner lähetti anteeksipyyntönään Jessica Alballe todella näyttävän ja tyylikkään kukkakimpun, joka taisi olla Alban mieleen. Alba kertoi Instagram-tilillään, miten ihanaa oli tulla kotiin, jossa häntä odotti kaunein kukkakimppu. Alba kiitti Jenneria kohteliaasti herttaisesta eleestä ja otti anteeksipyynnön avosylin vastaan.