MTV perui kohutun uutuussarjansa: ”Syy on tosi läppä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitytähti Niko Saarinen tuli alunperin tunnetuksi Big Brother -ohjelmasta, mutta on sittemmin ollut mukana monissa muissakin ohjelmissa ja projekteissa. Viime aikoina hänen menoaan on saatu ihastella muun muassa Tuulitunneli-ohjelmassa. Nyt Nikon uusin sarja on yllättäen peruttu.

Niko Saarisen oli määrä tähdittää MTV-kanavan uutta Teletuutti-sarjaa yhdessä Sini ”Papananaama” Laitisen kanssa. Kaikessa hiljaisuudessa tapahtuneen perumisen paljasti ensimmäisenä Laitinen, joka kertoi siitä YouTube-videollaan.

– Vähän yli viikko sitten tuli kanavalta tällainen päätös, että Teletuutti-sarjaa ei tule nyt syksyllä. Mä teen nyt tällaisen tiedotuksen tästä itse, koska kanava ei ole vissiin hirveästi itse tehnyt, koska Katso-lehdessä oli juuri iso juttu siitä, että Teletuutti alkaa, Sini Laitinen kertoi videollaan.

– Haluan nyt ilmoittaa, että älkää vääntäytykö 24.9. katsomaan Teletuuttia, koska sitä ei tule olemaan siellä. Mä en tiedä miten paljon mä saisin puhua näistä asioista, koska en ole hirveän kokenut näissä asioissa, joten mä en oikeastaan aio nyt sanoa sen enempää. Henkilökohtaisella tasolla voisin sanoa sen syyn, koska LOL se on tosi läppä.

Nyt myös Saarinen on kommentoinut tapahtunutta lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Pahoittelut! #eilisättävää, Niko Saarinen kirjoitti Facebookissa.

Kuva, jonka SINI L (@nastynapalm) julkaisi