Teini-Kardashian pokasi leffatähden – 19 vuoden ikäero!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Orlando Bloom on lehtitietojen mukaan iskenyt silmänsä 19-vuotiaaseen Kendall Jenneriin. Bloom ja Jenner tutustuivat toisiinsa heinäkuussa osallistuessaan yhdessä elokuvan kuvauksiin Los Angelesissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

The Sun -lehden mukaan pari on tapaillut salaa siitä lähtien. 38-vuotias näyttelijä ja häntä puolet nuorempi mallikaunotar ovat sopineet pitävänsä deittailunsa muilta salassa.

Pariskunta on kuitenkin nähty illastamassa yhdessä Bui Sushi -ravintolassa Malibussa. Tummat mallikaunottaret ovat Orlandon mieleen, joten ei ole yllätys, että hän on mieltynyt Kendall Jenneriin. Lähipiirin mukaan ikäero ei häiritse paria ja he aikovat pitää matalaa profiilia kunnes he tietävät voisiko suhteessa olla aineksia johonkin vakavampaan.