Pariskunta toteutti unelmansa: Perustivat venepizzerian Karibialle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaispariskunta on toteuttanut unelmansa muuttamalla pysyvästi Karibialle. Tara ja Sasha irtisanoituivat palkkatyöstään ja ostivat kunnostettavan purjeveneen. Pariskunta nikkaroi veneestään itselleen uuden asunnon.

Kaksikon unelma oli myydä pizzaa purjeveneestä muille veneilijöille ja tulla sillä toimeen. Pariskunta asensi veneeseensä kunnollisen keittiön pizzauuneineen ja sitten he purjehtivat kohti Saint Thomasia. Purjevene sai nimekseen Pizza Pi.

Sen lisäksi, että Tara ja Sasha olivat itse pizzanystäviä, osasivat he myös tehdä herkullista pizzaa. Heidän purjevenepizzeriastaan tuli hetkessä suosittu ja nykyään he elättävät itsensä pizzoja pyörittelemällä. Hullunkuriselta kuulostava unelma oli toteutunut.

Ravintolan puitteet eivät voisi olla paremmat, sillä pari viettää päivänsä Karibian paratiisisaarten rannikoilla turkoosin veden ympäröimänä. Pizza Pi on nykyään niin suosittu veneravintola, että Tara ja Sasha ovat päättäneet palkata ravintolaansa lisää henkilökuntaa.

Daily Mail -lehden mukaan pari hakee tälläkin hetkellä veneeseensä työntekijöitä. Pizza Pi on saanut hyvät arvostelut muun muassa suositussa TripAdvisor-matkailusivustolla. Yhdysvaltalaispariskunta ei ole katunut päivääkään valintaansa lähteä maailmalle tehdäkseen pizzaa nälkäisille veneilijöille.