Whiteout ensi lauantaina Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Whiteout-tapahtumakonsepti palaa vuoden tauon jälkeen tapahtumakartalle uudella konseptilla. Elektronisen musiikin tapahtumat ovat vuosi vuodelta kasvaneet yhä suuremmiksi festivaaleiksi, jota tähdittävät maailman suosituimmat DJ:t ja esiintyjät. Whiteout vastaa tähän toteuttamalla tapahtuman suomalaisvoimin.

HUOM! Whiteout-tapahtuma on peruttu.

Tapahtumassa nähdään albuminsa julkaisukiertueen päättävä DJ Orkidea, 20-vuotista taiteilijauraansa viettävä DJ Proteus, ensimmäistä kertaa yhteisesiintymisen uuden projektinsa kanssa tekevä duo Joonas Hahmo & K-System, legendaarisen Hallmark klubin pyörittäjä DJ D.N.A, kansainvälistä mainetta niittävä Tom Fall, Weekend Festivalin päättänyt The Second Level ja uusi esiintyjäkombo 5/5, jonka takana ovat Rony Rex ja Anton Sonin.

Tapahtuman pukeutumiskoodi on valkoinen. Teemapukeutuminen on ollut perinne jo vuodesta 2010 saakka. Tapahtumapuitteet ovat luotu tätä varten, ja tällöin värivalolla saadaan yleisömerestä yksi tapahtuman tärkeimmistä elementeistä.