Facebook on kaatunut – hengitä syvään ja toimi näin!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on parhaillaan poissa pelistä jo toisen kerran muutaman päivän sisään, eikä katkoksen syystä ole tietoa. Staran toimitus on laatinut tällaisen hätätilanteen varalle ohjeistuksen. Alle olevia neuvoja noudattamalla selviät tilanteesta ja koet ehkä samalla jotain uutta.

Kun Facebook kaatuu illalla

1. Sulje tietokoneen tai älypuhelimen selain.2. Hengitä kolme kertaa syvään.3. Nosta katse tietokoneen tai älypuhelimen ruudulta.4. Päästä irti hiirestä tai aseta puhelin pöydälle.5. Hengitä kolme kertaa syvään.6. Hakeudu lähimmän ihmisen seuraan.7. Katso tätä ihmistä silmiin.8. Kysy ihmiseltä mitä hänelle kuuluu.9. Jatka keskustelua.10. Nauti.

Kun Facebook kaatuu päivällä

1. Sulje tietokoneen tai älypuhelimen selain.2. Hengitä kolme kertaa syvään.3. Nosta katse tietokoneen tai älypuhelimen ruudulta.4. Päästä irti hiirestä tai aseta puhelin pöydälle.5. Hengitä kolme kertaa syvään.6. Pue takki yllesi ja kengät jalkaasi.7. Siirry ulko-ovelle.8. Avaa ovi ja astu ulos.9. Hengitä kolme kertaa syvään.10. Nauti.