Pelastusoperaatio ihmetyttää – merenneito nostettiin joesta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin lähtenyt leviämään video, jossa suojapukuihin pukeutuneet miehet pelastavat vedestä merenneitoa muistuttavan hahmon. Kovasti kohua herättäneellä videolla nähdään esihoitajia ja valkoisiin suojapukuihin pukeutuneita ihmisiä.

YouTube
YouTube

Mirror-lehden mukaan video on kuvattu Puolassa. Videomateriaali on kuitenkin saanut katsojat hämilleen, sillä videota tai siinä nähtäviä tapahtumia ei ole vahvistettu virallisista lähteistä, joten tapaus saattaa olla myös käytännön pila tai muu lavastus.

Jotkut katsojista ovat sitä mieltä, että videolla esiintynyt hahmo on merenneito. Erikoinen pelastusoperaatio jäänee ainakin toistaiseksi mysteeriksi. Jotkut katsojat ovat epäilleet, että kyseessä oli elokuvan kuvaukset, vaikka kuvausryhmää ei videolla nähdä. Toiset taas epäilevät, että merenneitoasuun pukeutunut henkilö löydettiin rannalta hukkuneena. Joka tapauksessa video on jo nyt aiheuttanut kovasti ihmetystä.