Mies rakensi junan – ajeluttaa löytökoiria ympäri kaupunkia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakas Eugene Bostick on rakentanut löytökoirille tiellä kulkevan junan Forth Worthissa, Teksasissa. Bostick omistaa pienen löytöeläinkodin ja hän on huolehtinut hylätyistä karvakuonoista jo yli 30 vuotta. Eräänä päivänä 80-vuotias Eugene päätti piristää hylättyjä lemmikkejä omaperäisellä tavalla.

Mies rakensi veljensä kanssa pienen junan, jotta hän voisi ajeluttaa koiria ympäri kylää. Eugenen tempaus on otettu riemulla vastaan, sillä koirat ovat olleet maisema-ajeluista innoissaan.

On sanomattakin selvää, että Bostick koirineen on erikoinen näky liikenteessä. Junamatka on piristys löytökoirien arkeen, jotka muuten viettäisivät päivänsä kennelissä. Eugenen mukaan koirat osaavat onneksi käyttäytyä hyvin ja jokainen pysyy kiltisti kyydissä, vaikka maisemien vaihtuminen onkin kiinnostavaa nähtävää.