Näin paljon Facebookin kaatuminen maksaa tunnissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on kärsinyt ajoittain kaatumisista, ja viimeksi eilen palvelu oli jonkin aikaa käyttäjien tavoittamattomissa. Taannoin The Atlantic -lehti laski paljonko palvelun kaatuminen maksaa Facebookille.

Facebookin julkaisemien talouslukujen perusteella palvelun kaatuminen maksaa noin 24.400 dollaria jokaiselta minuutilta, joten puolen tunnin katkos maksaa Facebookille noin 730.000 dollaria ja tunnin katkos noin 1,5 miljoonaa dollaria.

Monet Facebookin katkoksista ovat alueellisia, eli katkos Yhdysvalloissa ei välttämättä näy mitenkään suomalaisille ja toisin päin. Eilinen katkos koski kuitenkin myös Suomea, ja se oli jo toinen muutaman päivän sisään. Viime kesänä Facebook kaatui pidemmäksi aikaa kesä- ja elokuussa.