Helsingin Whiteout-tapahtuma peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin Whiteout-tapahtumasta, joka oli määrä järjestää 3. lokakuuta Helsingissä vuoden tauon jälkeen uudella konseptilla. Paluuta saadaan kuitenkin vielä odottaa, sillä suomalaisvoimin järjestettäväksi kaavaltu Whiteout-tapahtuma on nyt peruttu.

Järjestäjien mukaan ”tapahtumaa ei haluta järjestää karsittuna kokemuksena ja puitteiltaan vajaana toteutuksena”. Järjestäjä ei kertonut tarkemmin oliko syynä esimerkiksi lippujen heikko menekki tai kenties joku toinen olennainen seikka. Lippunsa ostaneet saavat rahansa takaisin palauttamalla lipun ostopaikkaan.

Tapahtumassa oli määrä esiintyä albuminsa julkaisukiertueen päättävä DJ Orkidea, 20-vuotista taiteilijauraansa viettävä DJ Proteus, ensimmäistä kertaa yhteisesiintymisen uuden projektinsa kanssa tekevä duo Joonas Hahmo & K-System, legendaarisen Hallmark klubin pyörittäjä DJ D.N.A, kansainvälistä mainetta niittävä Tom Fall, Weekend Festivalin päättänyt The Second Level ja uusi esiintyjäkombo 5/5, jonka takana ovat Rony Rex ja Anton Sonin.