Facebookiin uusi ominaisuus: Profiilikuvaksi jatkossa video!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Facebook on ilmoittanut lisäävänsä palveluunsa viisi uutta ominaisuutta, joita käyttäjät voivat halutessaan hyödyntää profiileissaan. Uusien ominaisuuksien testaaminen on jo aloitettu, raportoi TechCrunch-sivusto.

Uudet ominaisuudet mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat räätälöidä profiileistaan entistä persoonallisemmat. Facebook haluaa muuttaa palvelun ilmettä visuaalisemmaksi ja se onnistuu sillä, että käyttäjille annetaan mahdollisuus hallita kuviaan ja videoitaan monipuolisemmin.

Yksi uusista muutoksista on väliaikainen profiilikuva, eli jatkossa äyttäjä voi määritellä, kuinka kauan kuva pysyy hänen profiilikuvanaan. Toinen uusista ominaisuuksista on profiilivideo. Käyttäjä voi lisätä profiilikuvakseen seitsemän sekunnin mittaisen videon.

Oman profiilin ulkoasua on mahdollista räätälöidä myös valitsemalla etusivulle kuvia, jotka näkyvät muille käyttäjille, kun he selaavat profiilia. Uusien ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat tehdä profiileistaan yksilöllisemmät kuin aiemmin.