Honey Boo Boo ryhtyi laulajaksi – ei säästele äänihuuliaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Here Comes Honey Boo Boo -televisiosarjasta tuttu Alana Thompson on ottanut uuden aluevaltauksen musiikin saralla. Honey BooBoo -nimellä tunnettu Alana keskittyi hänen perhettään seuraavassa ohjelmassa omaan kauneuskilpailu-uraansa, mutta nyt 10-vuotiaasta tytöstä leivotaan laulajaa.

GR Media on julkaissut YouTube-kanavallaan Alana Thompsonin ensimmäisen Movin’ Up -nimisen kappaleen, jossa ovat mukana myös Adam Barta ja Lauryn Shannon. Kappaleesta voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin se on varmaa, että Alana on laulanut kappaleen omaan reippaaseen tyyliinsä käyttäen äänialansa korkeimpia taajuuksia.

Movin’ Up -kappaleen melodia on melko yksinkertainen, minkä vuoksi kappale saattaa paikka paikoin kuulostaa hieman monotoniselta. Videota kommentoineet ovat kuvailleet kappaleen olevan satojen vuosien mittainen, ja yksi kommentoi tässä olevan uusi Friday-kappale. Kappale on siis saanut melko tyrmäävän vastaanoton, mutta ainakin Alana on saanut paljon huomiota, josta tyttö näyttäisi nauttivan.