Pizzapala aina mukana! Uusi kaulapussi helpottaa elämää

Ruoka · Tim Isokivi

Kaikki rakastavat pizzaa, mutta joskus kokonaisen pizzan syöminen kerrallaan voi osoittautua mahdottomaksi tehtäväksi. Viimeisen viipaleen voi toki kääriä folioon ja kantaa kotiin laukussa, mutta amerikkalainen verkkokauppa tarjoaa tähän myös vaihtoehtoista ratkaisua.

Stupidiotic-verkkokauppa myy Portable Pizza Pouch -pizzapussia, jonka voi laittaa kaulaan roikkumaan. 8 dollaria maksava, kolmion muotoinen pussi on suunniteltu varta vasten pizzaslicen säilyttämistä varten. Välipala on aina sopivasti käden ulottuvilla, ja käyttäjä voi viestittää koko maailmalle rakastavansa pizzaa.

– Pizzapussin käyttö tekee sinusta saman tien suositumman ja puoleensavetävämmän. Se on rohkea (ja herkullinen) muoti-ilmaus. Kannettava pizza. Paras keksintö sitten kotiinkuljetuksen, Stupidiotic-verkkokaupan sivuilla hehkutetaan.