Facebookin bugi johti avioliittoon – ensitapaaminen vailla vertaa

Digi · Annukka Heikkilä

Schuler Benson -niminen mies saa kiittää uskomattomia sattumuksia ja Facebookissa ilmennyttä vikaa siitä, että hän tapasi nykyisen vaimonsa. Benson meni juuri naimisiin Celesten kanssa ja jakoi verkossa uskomattoman tarinan siitä, miten pariskunta tapasi.

Benson oli kuusi vuotta sitten kirjautunut puhelimellaan Facebookiin ja ehtinyt tekemään useita päivityksiä ennen kuin huomasi, että käyttää Facebook-sivustoa Celeste Zendler -nimisen naisen profiililla. Mies ihmetteli, miten sisäänkirjautuminen tuntemattoman naisen tilille voi olla mahdollista ja pyysi Zendlerin Facebook-ystäviltä apua.

Vian myötä Zendler ja Benson tutustuivat ja alkoivat jutella keskenään. Kävi ilmi, että Zendlerillä ja Bensonilla oli paljon yhteistä, mikä sai heidät sopimaan tapaamisen. Nyt kuusi vuotta myöhemmin pariskunta meni naimisiin. Bensonit eivät voi edelleenkään olla ihmettelemättä sitä, miten he saivat Facebook-bugin myötä mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja löytää elämänkumppaninsa.

Six years ago today, a glitch in Facebook mobile logged me into the account of a woman I'd never met. We were married this past June.