Koululaisten taidekuvista tulikin K18 – tosin vain katsojan silmässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Optiset harhat ja monenlaiset muut erikoisuudet tuottavat usein ihmisen silmien ja aivojen yhteistyön tuloksena mielikuvan jostain sellaisesta jota kuvassa ei lainkaan ole. Parhaillaan verkossa ihmetellään koululaisten taidekuvia kynttilöiden liekeistä.

Opettaja pyysi kouluaisia maalaamaan liekkejä, minkä jälkeen taulut ripustettiin seinälle. Guitarcomic on julkaissut verkossa kuvan tästä taiteesta, ja monien katsojien mielissä se tuo elävästi mieleen jotain aivan muuta kuin mitä kuvissa todellisuudessa nähdään.

When the teacher at a local elementary school asked her students to "paint a candle flame" …It didn't turn out the way she had expected.www.guitarcomic.com

Posted by Craig Carmean on 30. syyskuuta 2015

Katso kuva tästä.