Nainen pakeni tulvaa: Pelasti asunnostaan pizzan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Carolinassa, Kolumbiassa on jouduttu evakuoimaan ihmisiä kodeistaan tulvien vuoksi. Eräs yhdysvaltalaisnainen onnistui pelastautumaan kodistaan vasta viime hetkellä. Angela Williams kertoi kauhistuttavasta kokemuksestaan paikalliselle uutiskanavalle.

Yhdysvaltalaisnainen kertoi uutistoimittajalle, että jos hän olisi aikaillut, olisi hän jäänyt asunnossaan veden saartamaksi. Toimittaja kysyi Angelalta, ehtikö hän pelastaa asunnostaan mitään.

Williams vastasi, että hän pelasti kotoaan pizzan ja koiran. Angelan vastaus on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Joko tilanne tapahtui niin nopeasti, ettei Williams ehtinyt miettiä asioita tärkeysjärjestyksessä, tai sitten pizza on poikkeuksellisen tärkeä asia Angelalle.