Hain hyökkäys pelasti surffarin hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian rannikolla surfannut perheenisä Eugene Finney kohtasi vedessä hain. Yhdysvaltalaismiehen epäonneksi hai hyökkäsi häntä kohti ja puraisi häntä. Surffari onnistui pelastautumaan tilanteesta ja hän selviytyi rannalle.

Surffarin saamat vammat eivät olleet hengevaarallisia, joten mies vältteli sairaalaan menemistä. Hän hakeutui sairaalaan vasta palattuaan kotiinsa Massachusettsiin. Syvät haavat ja mustelmat aiheuttivat miehelle kipua ja lopulta Eugenen perhe vaati, että hän hakeutuisi sairaalaan.

Sairaalassa miehelle kerrottiin yllättäen järkyttäviä uutisia. Ellei Finney olisi hakeutunut hoidettavaksi, hän ei olisi saanut tietää munuaisissaan olevasta kasvaimesta. Lääkärit kertoivat, että oli onni onnettomuudessa, että kasvain löydettiin ajoissa. Kasvain onnistuttiin poistamaan leikkauksella ja Eugene välttyi rankoilta syöpähoidoilta.

Mies kertoi WBZ-kanavan haastattelussa, että hän on kiitollinen haille, joka puri häntä Kaliforniassa. Ilman hain hyökkäystä hän ei olisi hakeutunut ajoissa sairaalaan. Perhelomalla sattunut onnettomuus oli kääntynyt voitoksi ja kiitos siitä kuuluu Eugenen mukaan haille.