Näin teet kravattisolmun alle 10 sekunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä kravatteja harvemmin pitävät ovat solmun kanssa ongelmissa kaikkien mahdollisten juhlapäivien aamuina. Kravatin ohuemman pään on tarkoitus liukua solmun sisällä siten, että kravattia on mahdollista kiristää ja löysentää.

Nyt verkossa on julkaistu kiitosta niittävä video, jolla näytetään ehkäpä maailman näppärin tapa solmia kravatti. Solmu tehdään kierittämällä kravatti käden ympäri ja vetämällä lopuksi lenkkiin. Videon joutuu katsomaan muutaman kerran ennen taktiikan oppimista.

Yleisimmät kravateissa käytettävät solmut ovat englantilainen ja ranskalainen. Englantilainen kravattisolmu on suipompi, ja se sopii yleensä kapeampiin kauluksiin. Solmu ei saa olla liian tiukka, koska se näyttää tällöin epäsiistiltä.

Kravata

Toto čo je??? Super! :D

Posted by Nový Čas on Wednesday, August 26, 2015