Räppäristä näyttelijäksi – Nicki Minaj komediasarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen ABC-kanava on ostanut kuuluisan naisräppärin elämästä kertovan komediasarjan. Kanava ilmoitti Twitterissä, että sarjan pääosassa nähdään itse Nicki Minaj. Sarja pohjautuu Nickin nuoruuteen ja hänen elämäänsä Queensissa, New Yorkissa.

Sarjassa Nicki haaveilee läpimurrosta musiikkiteollisuudessa. Räppärin komediasarjassa tullaan todennäköisesti näkemään myös muita maailmantähtiä.

Minaj on viime aikoina vihjaillut suuresta yllätyksestä faneilleen ja monet ovat luulleet, että yllätys on se, että hän aikoo mennä naimisiin tai se, että hän on raskaana. Yllätys olikin Nickin oma televisiosarja. ABC povaa sarjasta menestystä, sillä sen käsikirjoittajaksi on palkattu Will & Grace -sarjan kirjoittaja Kate Angelo.