Amanda Bynes teki korjausliikkeen – käy koulussa turvamiehen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistatteko Amanda Bynesin? Menestyneen teinitähden, joka joutui psykiatriseen hoitoon, parani ja retkahti uudelleen? Vaikka tarina kuulostaa liian tutulta, voidaan Bynesin jälleen kertoa kunnostautuneen. Hän palaa takaisin koulun penkille.

Kerroimme hiljattain, kuinka Twitterissä julkisesti sekoillut Amanda Bynes piti taukoa sosiaalisesta mediasta. Hän kuitenkin julkaisi hiljaiselon jälkeen edustavia kuvia, jotka oli otettu hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Nyt neitokainen on kertonut jatkavansa opintojaan Orange Countyssa sijaitsevassa Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta.

Hän sai viime vuonna samasta koulusta potkut, kun saapui tunneille kannabiksen vaikutuksen alaisena ja yritti ostaa koulukavereita tekemään hänen läksynsä, TMZ uutisoi. Tällä kertaa Amanda liikkuu kampuksella turvamiehen kanssa. Lisäksi hän käy säännöllisesti terapiassa mielenterveysongelmien takia.

Bynes muutti pois vanhempiensa kodista vuosi sitten syyskuussa. Hän onnistui yhden kuukauden aikana saamaan syytteet rattijuopumuksesta, eropaperit koulusta, kihlasormuksen sormeensa ja syytteet myymälävarkaudesta.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti.