Ihmiset kokoontuivat ulvomaan – uusi ME tähtäimessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Guinnessin ennätystenkirja on pullollaan mitä erikoisempia ennätyksiä. Olemassa olevat ennätykset suorastaan houkuttelevat muita ihmisiä kokeilemaan niiden rikkomista. Nyt 464 ihmistä kokoontui samaan paikkaan yrittäessään rikkoa ulvomalla yhtä maailmanennätystä.

Vuonna 2013 joukko St Cloud University -yliopistossa Minnesotassa opiskelevia nuoria kokoontui yhdessä ulvomaan. Opiskelijat tekivät suden tavoin ulvomisen maailmanennätyksen ulvomalla 296 opiskelijan voimin yhteensä minuutin ajan. Nyt tämä ennätys rikottiin Bedfordshiressa Leighton Buzzardin lähellä sijaitsevalla tilalla.

Mead Open Farm -tilalle pystytetyssä Halloween-teemapuistossa rikottiin lauantaina ulvomisen maailmanennätys, kun sadat ihmiset olivat saapuneet samaan paikkaan ulvomaan. Tapahtumaan oli tullut yhteensä 464 ihmistä ulvomaan, minkä vuoksi suuri väenpaljous onnistui rikkomaan voimassa olevan ennätyksen roimasti. Ennätyksen tekemisen myötä uudet 464 henkilöä voivat kerskua olevansa maailmanennätyksen haltijoita.