Jounin Kaupan kauppiaspariskunta laulajiksi – tulossa kesähitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median suomalainen tähtipariskunta, Sampo Kaulanen ja Michelle Murphy-Kaulanen, ovat tulleet kansalaisille tutuksi erityisesti Äkäslompololla sijaitsevan Jounin Kaupan myötä. Nyt pariskunta laajentaa toimenkuvaansa uusille urille, kun he ryhtyvät laulajiksi.

Kauppa-autoa parhaillaan tuunaava Kaulanen kertoo, että kauppa-autoon on lähtenyt mukaan jo lähes sata yritystä. Äskettäin myös Kehä-yhtye otti yhteyttä kauppiaaseen. Yhteistyön tuloksena kauppa-auto -teemasta julkaistaan tulevaisuudessa musiikkia, kun kauppias vaimoineen pääsevät levyttämään.

Kehä-yhtyeen lisäksi hankkeen takana ovat tuottajat Jonas Olsson ja Janne Rintala. Olsson on tehnyt musiikkia muun muassa Roope Salmiselle, Robinille ja Jannica B:lle, ja Rintala muun muassa Arttu Wiskarille. Kauppias kertoo uskovansa, että laulusta tulee ensi kesän kesähitti.