Maajussille morsiameksi? Tässä hyvät syyt suunnata maalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosarjassa etsitään maajusseille morsiamia. Urbaaniin elämäntyyliin tottuneet eivät voisi kuvitellakaan asuvansa maaseudulla, mutta vähintään yhtä moni haaveilee muutosta keskelle peltojen ja metsien reunustamaa idylliä. Mikä tilallisissa viehättää?

Maaseudulla asuvat ihmiset ovat hyvin ulkoiluhenkisiä, sillä suurin osa maatilan töistä liittyy jollain tavalla ulkona olemiseen.

Maatiloilla elävät ihmiset eivät pelkää pikkulikaa tai vaatteiden tahriintumista – he osaavat nauttia elämästä vaikka rapa roiskuisi ja kärpäset pörräisivät. Moni nainen haluaakin rinnalleen miehen, joka on rohkea, uuttera ja taitava käsistään. Reippaat maajussit eivät pienistä valita.

Maaseudulla on myös tilaa temmeltää ja touhuta. Kesällä voi ottaa aurinkoa ilman rihman kiertämää ja talvella saa olla täysin omassa rauhassa kylmältä piilossa. Tilalliset sopivat myös aamuvirkkujen kumppaneiksi, koska maatiloilla ei makoskella pitkin päivää, Femail First muistuttaa. Mikäli haluat maanläheisen kumppanin, rakastu maajussiin.