Ariana Grande oopperaduetossa Andrea Bocellin kanssa – kylmät väreet taattu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariana Grande on tunnettu poptähti, jonka kappaleet kertovat usein pojista, ihastumisesta, ja miellyttävät varsinkin nuorten ihmisten musiikkikorvaa. Nyt 22-vuotias kaunotar on yllättänyt faninsa laulamalla oopperaa maailmankuulun Andrea Bocellin kanssa.

Andrea Bocelli on julkaissut YouTube-kanavallaan E Piu Ti Penso -nimisen kappaleen, jonka hän on laulanut Ariana Granden kanssa. Kappale on Bocellin tulevalta Cinema-nimiseltä albumilta. Bocellin ja Granden tekemä yhteistyö on kaunista kuunneltavaa, minkä lisäksi kappaleelle on kuvattu vielä todella tyylikäs musiikkivideo.

Bocellin ja Granden duetoima kappale näyttäisi olevan monien mieleen, vaikka se poikkeaakin ainakin Granden aiemmasta tuotannosta todella paljon. Video on saanut nopeasti YouTubessa yli miljoona katselua ja kappaleen satumainen tunnelma on kietonut monet kuulijat varmasti vahvaan otteeseensa.