Hyvästi pastellivärit – nyt värjätään hiukset galaksin sävyihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on vallinnut muutaman vuoden ajan trendi, jonka mukaan ihmiset värjäävät hiuksiaan sateenkaaren eri sävyillä tai niiden pastellimaisilla versioilla. Nyt näitä värejä käytetään hiuksissa samaan aikaan ja suortuviin tavoitellaan galaksimaista näyttävyyttä.

Mashable-sivusto uutisoi muoti-ilmiöstä, jossa hiukset värjätään riemunkirjavilla sävyillä. Perusvärit ovat pinkki, violetti, sininen, turkoosi ja musta. Vaikutelman tulee olla kuin galaktisessa tähtitaivaassa. Tyyliä voidaan kutsua myös avaruuskampaukseksi.

Toisin sanoen yksiväriset pastellisävyt ja jopa trendikästä nousua tehnyt harmaa ovat nyt OUT. Brooklynilaisessa The Paint Box -hiussalongissa omistajana ja värjäysspesialistina työskentelevä Jenny Regec kertoo, että hiusten tulee viestittää villiä fantasiamaailmaa. Hiuksissa käytetään runsaasti väripigmenttiä hailakan sävyn sijaan.

Kuva, jonka @kristi.coleman julkaisi

Kuva, jonka Alyssa Wiener (@lysseon) julkaisi